torstaina, toukokuuta 11, 2006

Metsän Lapsi!

Eilen illalla uutisista kuulimme että Kuopiolainen 42-vuotias nainen mukaan vastasyntynyt hänen lapsensa on löydetty kuolleena kerrostaloasunnosta Kuopiossa. Poliisin mukaan ruumiit olivat ainakin olleet asunnossa jopa yhden kuukauden ennen kun heidät löydetty!
Tämä uutinen järkytti minua todella paljon. Tämä tapaus herätti monia kysymyksiä minussa. Missä oli mies? Vai oliko tullut nainen itsestään raskaaksi? missä olivat naisen vanhemmat, kaverit ja ystävät? Oliko hän tullut metsästä ja asusteli metsän puissa ja lopussa metsän jumala nielasi heidän sieluaan niin julmasti? Vai oli todistus ihmisten kova sydäntä asennetta toisia kohtaan? Voi että kuinka ihmiset voivatkaan olla julmia toisilleen?
Sitä lähtien kun olen lukenut A N Y:n juttu Lapsenvahtina, se tosiaan kosketti sydäntäni ja olen miettinyt sitä asiaa että vieläkin jossain tämän kurjan ihmiselämässä jotkut voivat kohdella ihmisesksi toista ja kuin ennen vahtivat kaverin tai naapurin lasta, joka on osoitus suuresta rakkaudesta ja inhimillisuudesta. Tai Viisi parasta juttu, jossa A N Y kirjoittaa että on päästänyt naapurin sisään kun hän on hukkanut avaimen! Kiitos A N Y kirjoituksista, jotka liikuttavat tunteita.
Häpeä ihmiselle, joiden itse rakkaus on niin päässyt tärekälle sijalle, joten eivät ajattele muuta kuin oman etuaan joka ikisessa tilanteessa.

3 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Hei Ulkomaalainen!

Löysin sinut blogista Necropolis, jota kirjoittaa Sebastian.

Minäkin olen samaa mieltä kuin sinä siinä että ihmisten pitäisi välittää toisistaan. Kurja tuo juttu Kuopiossa.

Kiitos linkistä ANY. Kävin siellä:)

Ulkomaalainen kirjoitti...

Moi Rita Mentor
Olen iloinen kun sinä vierailet minu sivullani.
Tiedätkö Rita, itse olen huomanut paljon muutosta Suomalaisten käytöstä viimeisen kuuden vuoden aikana. Vuonna 2000 vielä ei olisi uskaltanut juuri ihmisille puhua, varsin kun olit ulkomaalainen. Mutta nykyään monta kertaa käy niin että Suomalainen alkaa puhumaan ensimäisena. Vaikka lähes aina aloittavat huonommasta päästä eli kysymyksellä "Mistä tulet? tai "Miksi olet täällä?". mutta hyvin tiedän että eivät missään nimessä tarkoittaa pahaa, vaan halua keskustella.
Meidän pitää oppia välittää toisistamme. Meidän kerrostalossa muun muassa asuu yksi mukava ihminen ja aina kun tapaammme keskustellemme. Kerran vein hänelle pähkinöitä ja hän oli ihan hämmästynyt sitten epävarmana otti muutaman pähkinän lautasesta. Sanoin hänelle että ota kokonaan, tämä on sinulle. Ymmärsin hyvin että hänelle ei ollut niin tavanomaista.
Kiitos jällen kerran kun kävit minun sivullani ja jaksat lukea ulkomaalaisen huono suomea.

AryAn

any kirjoitti...

Suorastaan vaikea tajuta miten ylimalkaiset jupinani ovat voineet koskettaa sydäntäsi noin kovasti. Mutta niin se kai menee, että jos todella haluaa nähdä hyviä asioita, osaa lukea niitä myös rivien välistä. Sulla on hyvä sydän, ja siksi blogiasi on niin kiva lukea.