keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Parhaat 2006 valokuvat

Vuoden 2006 parhaat valokuvat, ainakin joidenkuiden mielestä.
Valokuvia maailmasta, samasta planeetasta missä minä ja sinä elämme.
Säälimättömyys, sota, verilöyly, köyhyys, luonnon suuttumus jne. jatkuu ja jatkuu. Sitäkö tullut meidän aikanamme taidetta? Katso itse Time sivuilta, sillä en uskaltanut laitta tänne esille pahimmaan niistä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyviä kuvia.

Journalistinen valokuvaus ei ole sama asia kuin taidekuvaus, vaikka osalla noista valokuvista on varmasti myös taiteellista arvoa.
Mutta se, että kuvat kertovat kaikesta siitä, mikä meille länsimaissa asuville ilman noita kuvia jäisi piiloon, mutta on valitettavan monille arkipäivää, on minusta arvokkaampaa kuin taiteelliset ansiot.

Eikö sitäpaitsi taiteenkin tehtävä ole kertoa maailmasta?

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi tänään. Luin koko tämän vuoden merkinnät läpi ja ihastuin kirjoitustyyliisi. Varsinkin "Ujo poika" -teksti helmikuulta oli todella koskettava ja surullinen. Toivottavasti et enää ole niin yksinäinen.. Lämmintä joulua ja hyvää uutta vuotta! :)

P.S. Kiitos mielenkiintoisesta blogista. "Tavallisten" suomalaisten olisi hyvä lukea enemmänkin maahanmuuttajien ajatuksista.

Ulkomaalainen kirjoitti...

Moi s a r i
Kiitos käynnistä ja kommentistä.
Kunpa olisi joku keino, millä voisi siirtää sieltäpäin totuudellisen kuvan asioista länsimaille.

Näin epäilemättä kuulu taiden tehtävän, ainakin jossain määrin
..
Moi m a a i l m a
Olen iloinen kun löysit niin ahtaan oven minun maailmani. Olet lämpimästi tervetullut.
Sanoisin näin että maassa, jossa yksinäisyys on kaikille kaiken aikaan oven pielessä seisoo kuin kutsumaton vieras , minä en olekaan niin yksinäinen.
Kiitos kun jaksoit lukea niitä tylsiä kirjoituksia.

Ulkomaalainen kirjoitti...

Moi c i c l i s t a
Totta, tämä on kaunis. Ja vielä osoitus siitä että meidän ihmisten voimat ei ihan ulotuu luonnon hallitsemiseen vaan pikemmin luonnon vahingoitammen.