perjantaina, maaliskuuta 06, 2009

Naisten henkirikos jatkuu edelleen

Asutaan niin pienessä maassa kuin Suomessa silti niin murheellisill tapahtumilla kuin naisten henkirikosella on omat paikat herkällä osa-alueella kuin perheissa. Usein syytetään alkohlin käytöä mutta silläkin on omat syynsä. Kuulemme joskus uutisista että "Naisten väkivaltaisuus on kasvussa"! mutta kuvitelkaa jokaisella niille uhreille joku päivä parisuhteessa on luvattu rakkaus ja nyt sitä on koitunut heidän kohtalokkaaksi.
Mitä niitä ihmisiä oikein riivaa? Miksi nämä naiset ja miehet niin nauttivat toisten pettämisesta ja ennen kaikea rakkauden murhaaija? Torstaina yle:n uutisesat kuulimme uusi tilasto naisten henkirikoksesta mutta lämmittääkkö yhtään sydäntä kun tilanne ei ole kuitenkaan hallinnassa. "Tällä vuosikymmenellä naiset ovat kuolleet henkirikoksen uhreina harvemmin kuin ennen. Suomessa surmattiin vuosina 2003 - 2007 keskimäärin 36 naista vuodessa."
Suomessa ei ole asellinen väkivalta eikä ole meneillään kansanmurha, eikä nälänhätä uhkaa kansalaisia mutta rakkauden kriisi päivä päivältä yhä syventymässä.

Ei kommentteja: