lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Hengameh


Ya To Ya Hichkas e Dige
*Joko Sinä tai ei ketään muuta*
Persian kielinen

tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Kunnia Murhaa!


"Minä olen tätä mieltä, mitämieltä sinä olet. No .. tällä kertaa olemme erimieltä, mutta silti rakastan sinua"!
Kuinka monta vuosisata vielä tarvitaan aikaa, jotta ihmiset oppisivat ajattelemaan edellisella mainitulla tavalla?Tuskinpä vielä tällä vuosisadalla monet ihmiset oppivat kunnioittamaan toisten olemassa oloa! Mitä voi sanoa siitä, kun isä tappaa oman tyttärensä! Onko olemassa hyvää ja pahaa? Onko niin että kaikki ovat hyviä? Voiko tuomittaa joku teon tai ajattelu tavan ja jos niin kenellä on valtaa siihen? Jos kysytään vanha kirjaa Pyhä Raamatun mielipiteetä, siellä Jeesuksesta kuulemme seuraavat ajatukset;
"7 1.Lakatkaa tuomitsemasta, jottei teitä tuomittaisi, 2.sillä millä tuomiolla te tuomitsette, sillä tuomitaan teidät, ja millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille." (Matteus 7:1,2.)
En tuomitse ketään, koska minulla ei ole siihen oikeus. Vastaavasti sisimmässään huudan että kaikilla on oikeus elää ja olla niin kun itse tahtoo. Miten voit riistää toisesta elämän, kun kerran et sinä ole antanut hänelle sen? Käsittämätöntä nähdää ihmisiä, jotka eivät edes tajuakaan kuinka heikoja ovat! Ja se että heidän valta kuinka rajallinen onkaan! Sellainen ihminen, joka ei pystyy parantamaan yksinkertaista sairauttaan, mitä vaivaa hänta mutta tappaa oman lapsensa.
Niin täysvailtaisesti päättää toisen ihmisen elämästä ja kuolemasta! Lontoossa isä murhaa tyttärensä, laittaa ruumin matkalaukun ja piilottaa ruumin puutarhassa. Syynä on se että hän rakastaa miesta, joka ei mielyttää isää"!(Honour killing' relatives guilty, BBC) Iljettävä maailma kun edes ei voi rakastuakaan. Inhottava ilmapiiri kun ei saa edes päättää milloin halua hengittää ilmaa. Kunnia murhaa!! Juuri niin, Kunnia ja Kunnia!!! Mikä kunnia ja kenen etua palvelee tuota raaka oman lapsen murhaaminen? Epäilemättä se on häijy ilkeä mielistä ajattelu tapaa, joka ahneesti nielee niin nuorukaisen ja kauniin Banaz:in kaltaisen elämän. Söpön Banaz tytön kaltaisen murhan näyttämön takana on ruma ja oksettavat kasvot, joka vaati kunnia. Mikä Häpeällinen Teko. Video tästä murhasta BBC news.

sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2007

Muutto Helsinkiin!

Maaliskuun viimeisena päivänä muutin Helsinkiin. Monet ovat kysyneet miksi muutit? Oliko joku syy?...
Etenkin viime marraskuust lähtien etsin syitä siihen, miksi olen niin sinnikkäästi pysynyt Tampereella? Kun tuttavat mualta tampereelta kysyivät onko Tampere paras paikka? Vastasin niille että inhoan Tamperetta, mutta en kykene jättää sitä. En ymmärtänyt minun ja Tampereen välinen salarakkautta. Muutin en sen takia että olisin ihan loppunut. Muutin en sen takia että joku loukkasi minua. Enkä sen takia että olisin masentunut.
Tiedäthän että olen Ulkomaalainen, ja senkin Tampereella (Pirkanmaalla) se on edelleen anteeksiantamaton rikos. Tampereella ei ole olemassa hyvä tai paha ulkomaalainen, ei ahkera ja laiska, Ulkomaalainen on muukalainen ja hänesta on pysyttävä erossa. Jos kyllästyt hämeen kadulla ei sinulla ole muuta paikka mennä kuin Hämeenkatua.
Muutin, koska en halunut enempää yrittää toteuttamaan toiveitani. Vasta kun olit toipunut epäonnistumisen tappiosta oli uusi haaste edessä, vaikka enää uutta kokemusta ei tullutkaan edellisesta. Jälleen nousu kohti uusi yrittämistä, ja silloin samalla oli varuduttava tappioon aivan varmasti. Muutin koska en enää halunut antaa enempää mahdollisuutta Tampereelle pilata Minun elämäni mahdollisuudet.
Tilanne oli kypsä ja ajoitus täydellinen muuttoon. Työnantaja Helsingistä soiti ja samalla viikolla työhaastattelu ja sitä seuraavalla viikolla muutto Helsinkiin.
Olen Onnellinen, ja tässä väliin harvoin on tullut mieleen aihetta miettiä että olen Ulkomaalainen. "Ethän Sinä Olekaan Ulkomaalainen", Aleksi huomauti.
***Muistathän Vilkaista Toinen Blogiani " Andiafinn", se on myös päivitetty***

tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Viime aikojen parhaat valokuvat

Klikka, katso ja nautti näkemästäni upeista kuvista!